måndag 18 maj 2009

13 maj

Det har varit en jobbig natt igen. Lilja har feber och har levt om. Vaknar dock på morgonen av att Vida och Isar bygger koja ihop med filtarna i tältet. De hänger filtarna från taket och sitter därunder och är kompisar. Vilken morgon! Fler sådana!

Vi sitter på bryggan och pratar med Bernhard som är en himla trevlig prick. Jag bakar en sockerkaka och barnen leker vid vattnet. Lilja är fortfarande lite hängig. På kvällen städar vi bilen på alla håll och kanter och packar om lite igen. Bernhard som jobbat som mekaniker tidigare kollar våra bromsbelägg. Numera är han sjukskötare, så han har kollat lite på Lilja också. Mekaniker och sjukskötare är en ganska bra kombination när man åker på långresa så där.
Senare går Pär och jag ner på bryggan med en flaska öl och några mackor med bredbar choklad på. Där sitter vi vid vattnet och filosoferar lite och drömmer om framtiden.

Här har förresten vinflaskorna ölkork och ölflaskorna skruvkork.

Kroatien är inte riktigt vår grej, det är lite för turistigt och tillrättalagt. Men barnen har haft det bra. De har fått sol och badsemester, vi har varvat ner ordentligt från resandet ett tag, de här sista två dagarna var ju inte direkt frivilligt, men det har blivit bra. Barnen har lekt och haft det skönt. Jag har gått i bikini i två dagar. Nu börjar det klia i resnerven igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar