tisdag 23 juni 2009

16 juni Polen

Kicki har klättrat i träd på campingen och pallat körsbär till barnens stora förtjusning. Fast de tyckte att hon skulle klättra högre upp och längre ut på grenarna. Hon tyckte hon var crazy nog.

Nu är Kicki totaldäckad av förkylningen som Pär nyss haft. När Pär är inne och storhandlar sitter Kicki halvt medvetslös i bilen och barnen lever om så gott de kan. Det blir sent och en paniklunchplats på en kyrkoparkering. Barnen blir överlyckliga, det är bara gegga och lera överallt. De dikar och gräver och vi vill egentligen bara stoppa in dem i varsin säck och förbara till första möjliga högtryckstvätt dyker upp. Pär har köpt surkål på lösvikt och bjuder på polsk lunch. Den är sur.

Vi tillbringar natten i polska jätteskogen, det kunde ha varit en traktorstig precis var som helst i en svensk storskog. Vi känner oss som hemma. Mygg finns det gott om.

Nu är Isar också på väg in i snuvan. Kicki är däckad. Pär tar barnen på en liten promenad och Kicki bara ligger halvdöd i tältet. Vida plockar blåbär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar